Miksi haluan osata kaiken? Haluan osata kaiken täydellisesti. Tanssitunneilla koitan hioa liikkeeni täydellisen puhtaiksi. Koen aina, että minua katsotaan pahalla silmällä osaamattomuuteni ja ulkomuotoni takia. Kaikki, mitä tanssitunneilla teen näyttää irvokkaalta. Eikö sinustakin tanssiva läski ole irvokas? Aina, kun katson tanssiessani peiliin, huomaan höllyvän takamuksen ja kookkaat rinnat. Olen ruumiinrakenteeltani tiimalasi, joten sen kai kuuluu olla niin. Oikeastaan ei. Voin olla minkälainen tahansa, jos vain jaksan tehdä sen eteen töitä. En vain jaksa. En jaksa.

Olen pelkkä kiittämätön kakara tässä maailmassa. Jollakin muulla menee paljon huonommin ja minä kieriskelen itsesäälissä ja kuvittelen merkitseväni jotain tässä maailmassa. Toisaalta osaan ajatella ja tuntea elämää paremmin, kuin nykyajan nuoret jotka eivät oikein tajua mitään. Ihminen saattaa hetkellisesti luulla tietävänsä miltä toisesta oikeasti tuntuu, muttei oikeastaan ymmärrä paskaakaan. Se tunne on niin suuri, ettei sitä voi muuten ymmärtää, kuin sen itse kokeneet. Oletko ikinä kokenut niin suurta itseinhoa ja masennusta, että sinusta tunttuu ettet kestä enää..?

Haluan osata soittaa kaikkea. Se tarkoittaa sitä, että osaan soittaa jokaista soitinta vähän, eikä niin että olisin mestari yhdessä soittimessa. Jos olisin jaksanut harjoitella enemmän viimevuoden aikana, olisin paljon parempi. Haluan jaksaa ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä jotain hyödyllistä.

http://www.youtube.com/watch?v=Tq-axt813C0