Vihdoinkin se alkoi. Syyslomaa on odotettu jo pitkään. Ei kyllä ole vielä ihan lomafiilis. Kyllä se sieltä sitten tulee, kun alkaa koulustressi pikkuhiljaa kadota. Vähän jännittää, että mitä sitten teen lomalla. En haluaisi maata kotona ihan tyhjänpanttina. Ehkäpä keksin jotain hyödyllistä.

Edellinen artikkeli tosiaankin venähti vähän pitkäksi. Toivottavasti siitä sai edes jotain selkoa. Iltamyöhällä kirjoittelu ei ole kovinkaan tarkkaa, joten ajatus saattoi harhailla kirjoittaessa.

Huh, on jo syksy. Sitä on niin vaikea ymmärtää. Aika kului niin nopeasti. Kaapin perukoilta piti jo kaivaa paksu takki ja pipo, vaikkei olekkaan vielä kovinkaan kylmää. Koulussakin olisi sopiva aika laittaa patterit kunnolla päälle. Nykyään sielläkin saa pitää päällään villapuseroa kylmyyden takia.

Viimeviikolla oli kaunista, kun kuivat lehdet olivat maassa, mutta nyt olivat lehdet jo kutistuneet märäksi mössöksi tielle liukastamaan pyöräilijöiden kulkutietä. Syksy on surullista aikaa. Syksyn viimat syöpyvät luihin ja ytimiin, eivätkä lähde sieltä muuten kuin saunomalla. Syksy tuntuu paljon kylmemmältä kuin talvi. Kesällä totuin lämpöön ja aurinkoon, mutta nyt ovat ne paikattu kylmällä ja tihkusateella.

Hyvää syksyä vain teillekin!

http://www.youtube.com/watch?v=GC63HGcsfEg

Ps. Video tuo kesäisiä muistoja mieleen. x)